Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Невже шукати дівчину в підземеллі - неправильно? (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
DanMachi
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ямакава Йошікі
Тривалість:
00:23:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Ви любите рольові ігри? Ті, де гравцям потрібно створювати свого персонажа, вирушати у великі пригоди середньовічним фентезійним королівством, стикаючись з найнебезпечнішими істотами цього світу!? Так, це насправді приголомшливе відчуття авантюрної подорожі подобається багатьом, хто подібним захоплений. Однак ми занурюємося з головою в реальність, де життя персонажів протікає саме в такому вигляді, в якому воно представлене в подібних ролевках. У центрі розповіді виявляється величезне середньовічне фентезійне місто Ораріо. Це місце могло б нічим не відрізнятися від інших подібних, якби не було входом у величезний лабіринт, навколо якого народилося стільки чуток, легенд та міфів, що дивуєшся. Завдяки ним справжні пригодники готові пуститися в подорож заради великих відкриттів і, звичайно ж, незліченних скарбів. Нам належить познайомитися з молодою людиною, яка мріяла стати авантюристом і підкорити це підземелля. Він познайомиться з маленькою богинею, яка не змогла відшукати у світі собі послідовників. Головний герой вирішить стати першим із тих, хто їй поклонятиметься і виконуватиме її волю. Разом з нею відважний хлопчина намагатиметься підкорити лабіринт! ©Kino4ua Невже шукати дівчину в підземеллі - неправильно? (1, 2, 3, 4 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Smileyou)
    Smileyou)
    22 грудня 2022 17:59
    + 0 -
    Класно зроблено ще й переклад і наспів пісні. Дякую. 
    1. Administration
      25 березня 2023 22:19
      + 0 -

      Завжди будь-ласка