Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Край світу

Рік:
Ор. назва:
Edge of the World
Країна:
США, Велика Британія, Китай, Малайзія
Режисер:
Майкл Хауссман
Тривалість:
01:44:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
До уваги глядачів пропонується пригодницька драма, яка розповідає про події, що відбувалися в житті сера Джеймса Брука. Цей чоловік був справді сміливим і відчайдушним. Він прагнув покінчити з рабством, піратством та полюванням за головами, що процвітали у 1840-х на території Борнео. Головний герой почав свій довічний хрестовий похід, бажаючи змінити світ і реальність людей на краще. На цьому шляху на нього чекало безліч випробувань, труднощів, перешкод. Він став прикладом для наслідування та натхненником для багатьох. ©Kino4ua Край світу 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?