Kino4ua.com
480p
G

Дора-мандрівниця (1 - 8 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dora the Explorer
Країна:
Канада, США
Режисер:
Генрі Медден, Гарі Конрад, Кеті МакВейн
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Плюс-Плюс
Переклад:
Російською - Оригінал
Основними героями серіалу є дівчинка Дора, якій виповнилося сім років та її численні друзі. Головною ідеєю дитячого мультиплікаційного серіалу є безпосередня участь дітей певного віку у розвитку сюжету кожної серії. Інтерактивний серіал побудований за принципом навчальної гри на комп'ютері, де на екрані з'являється комп'ютерна мишка. Принцип кожної серії - задіяти дитину в новій подорожі, де їм доведеться пройти певне завдання.

Дитяче мислення та фантазію розвиває і приятелька Дори, яку звати Карта. Жива Карта показує шлях та зупинки для мандрівників, а вони, у свою чергу, долають перешкоди на шляху до своєї мети. На закінчення кожної серії маленькі мандрівники вигукують: "У нас все вийшло!" і закінчують свій нелегкий, але успішний шлях ритуальним дитячим танцем.

"Дора-мандрівниця" - це сучасний тип розвитку дитячого мислення у поєднанні з мультиплікаційною постановкою. Переглядаючи кожну серію, діти мимоволі починають включатись у захоплюючу подорож, що супроводжується навчанням англійської мови. Дитячий серіал прищеплює дітям нові навички, допомагає орієнтуватися на місцевості, додає упевненості у своїх діях. ©Kino4ua Дора-мандрівниця (1 - 8 сезон) 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?