Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гравці (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Players
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тоні Ясенда
Тривалість:
00:35:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Ліга дуже складна. Справжні майстри кіберспорту зібралися разом, щоб досягти успіху. Однак чомусь складу колективу Fugitive не вдається взяти гору в головному турнірі. Ліга Легенд - одна із найскладніших сучасних МОВА-ігор, яка протягом багатьох років не поступається знаменитою DOTA2. У цій арені проводять десятки годин на тиждень мільйони людей з усього світу. У центрі оповідання сюжету виявляється популярний гравець CreamCheese. Йому вже двадцять сім. Хтось може сказати, що цей вік порівняти ветеранам у якомусь класичному виді спорту. Хлопець не поділив щось із новачком колективу – сімнадцятирічним Organizm. Його вважають перспективною висхідною зіркою кіберспорту, проте конфлікт позначається на дусі команди. ©Kino4ua Гравці (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?