Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Грошва / Великі гроші (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Loot
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Мігель Артета, Анджела Барнс Гомес, Алан Янг
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Головна героїня оповідання – Моллі Новак. Вона вже близько двадцяти років у шлюбі з чоловіком, якого любила все своє життя, але навіть такі міцні стосунки час від часу закінчуються сумним чином. Головна героїня розлучається і залишається... ні, не з розбитим коритом, а із солідною сумою грошей на рахунку. Героїні треба вирішити, що робити із сумою у вісімдесят сім мільярдів доларів. Головна героїня воліє розпочати роботу над власним благодійним фондом, який допомагає тим, хто потребує всього світу. Це допомагає жінці повернутися до нормального повсякденного життя. ©Kino4ua Грошва / Великі гроші (1 сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?