Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Елвіс

Рік:
Ор. назва:
Elvis
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Баз Лурман
Тривалість:
02:39:14
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У фільмі «Елвіс» Король рок-н-ролу жив і помер ще минулого століття. Знаменитий американський виконавець пройшов довгий і тяжкий шлях до слави. Ним захоплювалися, його обожнювали, вихваляли і мріяли почути наживо. Елвіс Преслі за роки свого недовгого життя встиг стати справжнім ідолом. Він був далеко не першим виконавцем у своєму стилі, але зіграв особливу роль у розвитку музики. Виконавець поєднував кілька жанрів і навіть створив новий.
Ще в дитинстві батьки помітили у хлопчику величезний потенціал, але вони й припустити не могли, що його ім'я стане відоме будь-якому поціновувачу музики. Він став справжнім обличчям своєї неповторної епохи, адже завжди додавав їй особливу особливість. Особливу роль життя Преслі зіграв його менеджер - полковник Том Паркер. Товариш пройшов з ним шлях завдовжки двадцять років. Він супроводжував ще зовсім юного Елвіса, коли той тільки ліз по кар'єрних сходах, і залишився до самого кінця. ©Kino4ua Елвіс 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?