Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Здобич

Рік:
Ор. назва:
Prey
Країна:
США
Режисер:
Ден Трахтенберг
Тривалість:
01:39:34
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Доколоніальна Америка. 1700-ий. Похмура, моторошна історія протистояння молодої войовниці іноземному чудовиську. Речі пронизливо страшні, що викликають липкий піт, відбуваються за три століття до подій, показаних у культовому легендарному Хижаку з Арнольдом Шварценеггером.
Найперший представник жахливої ​​раси хижаків-мисливців з'явився Землю. Кровожерлива сутність розумніша за землян. Вона винищує та інших мешканців галактики просто заради власної розваги. Огидна зовні і дуже хитра істота зазіхає індіанців.
Хоробра дівчина з племені команчів приймає виклик, вистежує потужного та спритного ворога на ім'я Яутжа. Нару сама має намір битися з підступною тварюкою: її одноплемінникам загрожує загибель. Від одного виду міжгалактичного чудовиська кров холоне у жилах. Обережно ступаючи, дівчина-воїн прислухається до найменшого шарудіння. ©Kino4ua Здобич 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гість номер1
    Гість номер1
    13 серпня 2022 15:11
    + 0 -
    Фільму далеко до першої частини і взагалі сируватий, зате гріхо-огляд на ютуб каналі Кінологіка вийшов живеньким.