Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чоловіки / Чоловічий рід

Рік:
Ор. назва:
Men
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Алекс Ґарленд
Тривалість:
01:40:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Гарпер, головний герой фільму, балує себе не зовсім дешевим відпочинком у мальовничому маєтку. Тут, у маленькому англійському селі за чотири години їзди від Лондона, вона нарешті хоче змиритися зі смертю чоловіка Джеймса. Він упав з балкона після сварки, хоча досі незрозуміло, чи був це справді нещасний випадок, чи, можливо, самогубство. Зрештою, він неодноразово погрожував це зробити, шантажуючи свою дружину, щоб вона залишилася, незважаючи на напади параноїдальних ревнощів.

Після того, як ексцентричний домовласник Джеффрі показав їй околиці, Гарпер досліджує довколишній ліс, де вона вперше зустрічає довгі темні тунелі поїзда та, зрештою, дивного чоловіка, із зеленкуватою та вкритою шрамами шкірою.

Коли загадковий чоловік слідує за нею назад до будинку, Гарпер викликає поліцію. Але вона виявляється такою ж слабкою підтримкою, як і місцевий вікарій. Навпаки: у саду церкви головна героїня фільму зазнає найгіршої жінконенависницької образи з боку маленького хлопчика. ©Kino4ua Чоловіки / Чоловічий рід 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Костя
    Костя
    19 серпня 2022 18:31
    + +1 -
    взагалі хз що щойно подивився
    але щелепа відвісла.