Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Дженніфер Лопес: Шоу тільки починається

Рік:
Ор. назва:
Halftime
Країна:
США
Режисер:
Аманда Мічелі
Тривалість:
01:36:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
На Супербоул 2020 зібралася неймовірна кількість глядачів. Джей Ло мала виступити зі своєю піснею перед найбільшою американською аудиторією. Співати для всієї Америки велика відповідальність, тому зірка довго налаштовувалася на шоу. Фільм розповість про життя популярної співачки, про її творчий шлях, злети та падіння. Кар'єра юної акторки почалася в далеких 90-х, їй щойно виповнилося вісімнадцять. Після чергової сварки зі своєю матір'ю, дівчина втекла з дому. Грошей на життя не було, тому вона хапалася за будь-яку роботу. Красива, пластична і неймовірно працьовита латиноамериканка починала кар'єру як танцівниця. Пробитися у світ шоу-бізнесу було нелегко. Спочатку співачка отримувала одні відмови від організаторів виступів. Але це переконувало її в тому, що не варто сприймати "ні" як остаточний провал. Це всього лише привід почати працювати ще більше і старанніше. Тільки так вона зможе продемонструвати свій прихований потенціал, щоб іншим разом її помітили. Завдяки залізній витримці і характеру, яку вона перейняла у своєї суворої матері, яка ніколи не церемонилася з донькою, Джей Ло вдалося досягти того, що в неї є. ©Kino4ua Дженніфер Лопес: Шоу тільки починається 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?