Kino4ua.com
HD 720p
R

Навальний

Рік:
Ор. назва:
Navalny
Країна:
США
Режисер:
Деніел Роер
Тривалість:
01:44:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал, Субтитри
Документальний трилер про отруєння політика та опозиціонера Олексія Навального влітку 2020 року, його лікування, повернення до Росії та наступного арешту.
Фільм присвячений головному борцю з авторитарним режимом у Росії Олексію Навальному, якого в серпні 2020 року отруїли російські спецслужби, а за пів року потому затримала поліція в аеропорту Шереметьєво, після чого він опинився у в'язниці через цілу низку сфабрикованих обвинувачень. Завдяки зусиллям канадського режисера Деніела Роера, болгарського журналіста Христо Грозєва і близького оточення Олексія Навального вдалося зібрати об'ємний матеріал і розібратися в подробицях тих нещасливих подій. ©Kino4ua Навальний 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?