Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Доповідь про Аушвіц

Рік:
Ор. назва:
The Auschwitz Report
Країна:
Німеччина, Чехія, Польща, Словаччина
Режисер:
Петер Беб’як
Тривалість:
01:33:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Польська - Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Вальтер і Фред не пощастило народитися в єврейських сім'ях, оскільки в Словаччині в епоху фашистської диктатури хлопці зазнають репресій. Іудеїв з іншими представниками не титульної раси відправляють в Освеці Хуліо, викладач музики в університеті, останні 15 років живе у шлюбі з Аною, але вже забув як знаходити з нею спільну мову. Їхнє подружнє життя складається з низки нескінченних сварок і скандалів, а секс перетворився на рутину, що не приносить задоволення. Більше того, нові сусіди зверху, Сальва і Лаура, своїми хтивими стогонами щоразу нагадують парі наскільки нудним і безрадісним їх особисте життя. Після того як Ана вирішує запросити галасливих сусідів на вечерю, подружжя чекає незручна зустріч з тими, кому вони завжди потай заздрили. За період з 1942 по 1944 герої фільму втрачають серйозні знущання, перебуваючи на порозі вірної загибелі. Але разом з ініціативними бунтарями, які не ставили думки про звільнення з концентраційного пекла, активістам вдається втекти. Вони поспішають на Батьківщину, щоб приєднатися до протестного руху Опору, знищуючи окупантів, щоб звільнитися від гніту. ©Kino4ua Доповідь про Аушвіц 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?