Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

365: Один рік наперекір долі (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
365: One Year Against Destiny
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Кім Ген-хі
Тривалість:
00:35:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Детективний трилер, у якому десять людей отримують шанс повернутися назад у часі рівно на рік. У кожного з них є свої причини, щоб вирушити в минуле, але після перезавантаження несподівано для них починають відбуватися загадкові ситуації, які змінюють їхню долю. Чи правильне рішення вони ухвалили і чи зможуть усе виправити?.. Сюжет серіалу адаптовано за мотивами японського роману «Повторити», написаного Інуї Курумі та екранізованого у 2018 року.

Дорама «365: Один рік наперекір долі» розповість, як слідчий з патрульної поліції на ім'я Джі Хен Джу після затримання злочинця отримує підвищення та переведення до відділу насильницьких злочинів. І ось уже 7 років він успішний слідчий, який працює з найкращим напарником на Землі. Якось Джі Хен Джу дізнається, що в'язень, який нещодавно вийшов з в'язниці, вбиває його колегу, та так, що підставляє детектива. З того часу він живе в болісних спогадах про той день. Тим часом відома письменниця вебтунів Шин Га Ген потрапляє в аварію і залишається паралізованою нижче за пояс, і принагідно дізнається, що її хлопець зраджує з найкращою подругою і за сумісництвом її асистентом. Тому коли обидва герої отримують інтригуюче запрошення від якоїсь пані Лі Шин із клініки психологічної допомоги «Джіан», то вирішують прийти на збори, де зустрічають решту претендентів на «перезавантаження». Серед них виявляються: геймер, літній чоловік, вагітна дівчина, студентка, бандит, кур'єр, охоронець, офісний працівник, письменниця та детектив.

Повернувшись у дорамі «365: Один рік наперекір долі», учасники таємного проекту змінюють справжнє та виправляють критичні ситуації, ось тільки не все йде за їхнім планом: вони починають помирати один за одним! Але яка в цьому закономірність: за ким прийде смерть наступного разу? Чи зможуть вони вижити, і хто та таємнича людина, яка залишає їм підказки? І поки страх і жах поглинає героїв, Шин Га Ген і Джі Хен Джу проводять таємне розслідування і з'ясовують, що всі учасники пов'язані між собою і перетиналися в минулому. Однак отримати відповіді від директора клініки «Джіан» буде не так просто! Єдине, у чому впевнені Шин Га Ген та Джі Хен Джу — це те, що Лі Шин знає більше, ніж говорить. Який секрет вона зберігає і чому обрала саме цих людей для «перезавантаження»? ©Kino4ua 365: Один рік наперекір долі (1 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?