Kino4ua.com
FullHD 1080p

Ф4 Таїланд

Рік:
Ор. назва:
F4 Thailand: Boys Over Flowers
Країна:
Таїланд
Режисер:
Атіча Тантханавіграй, Патха Тхонгпан
Тривалість:
00:62:00
Переклад:
Українська мова BambooUA | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський багатоголосий
У центрі сюжету серіалу «Ф4 Таїланд» знаходиться Макіно Тсукуші, молода дівчина, яка народилася в сім'ї небагатих батьків. Не маючи жодних зв'язків та стану, їй вдається вступити до елітної школи, в якій майже всі учні є вихідцями з багатих та впливових сімей. З цієї причини головна героїня почувається не надто комфортна. Вона часто спостерігає за тим, як інші учні вихваляються один перед одним своїми дорогими придбаннями.

У цьому ж навчальному закладі навчаються молоді люди з найбагатших та найавторитетніших сімей. Вони – головна еліта. Усі учні їх бояться та поважають. Макіно чудово про них знала і ніколи не хотіла бути частиною їхньої тусовки. Вона не хотіла вплутуватися в місцеві розбірки і сподівалася якнайшвидше закінчити навчальний заклад, в якому, як вона сама вважає, зібралися виключно найзарозуміліші і зарозумілі люди. Але всі її старання впали. Ситуація почала повністю виходити з-під контролю і в результаті вона опиняється серед тих, кого завжди зневажала. ©Kino4ua Ф4 Таїланд 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?