Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Самаритянин

Рік:
Ор. назва:
Samaritan
Країна:
США
Режисер:
Джуліус Ейвері
Тривалість:
01:42:14
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Двадцять п'ять років тому підступний лиходій вселив страх у всіх жителів міста. У битву з ним вступив супергерой Самарітянин, якому вдалося здолати супротивника. До міста повернувся мир та спокій, ось тільки рятівника ніхто більше не бачив. Багато хто був упевнений у тому, що герой віддав своє життя заради їхнього порятунку. Коли чоловік похилого віку рятує хлопчика від хуліган, він приходить до висновку, що сусід і є той самий герой. Однак новий знайомий намагається переконати хлопчика в тому, що він звичайнісінький збирач сміття і далекий від різного роду подвигів. Але дружба, що стрімко розвивається, між героями відкриває всі карти. У цей час обстановка в місті розжарюється, і відновити мирний хід життя під силу лише Самаритянину ©Kino4ua Самаритянин 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?