Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Базз Рятівник

Рік:
Ор. назва:
Lightyear
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ангус МакЛейн
Тривалість:
01:45:04
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Астронавт Базз Лайтер з дитинства хотів освоїти безкраї простори космосу. І йому випала така дивовижна нагода. Новий космічний герой мультфільму разом із бравою командою відлітає на далеку та безлюдну планету. Проте стався нещасний випадок, і Базза відправило за багато мільйонів світлових років від рідної Землі.
Йому необхідно згуртувати свою команду в цей скрутний момент, щоб знайти вихід із ситуації. Завдання ускладнюється, коли на планету прилітає зловісний Зург разом із роботами-помічниками. Перш ніж залишити чужу землю, Баззу потрібно дізнатися про всі підступні плани свого ворога. ©Kino4ua Базз Рятівник 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Альбина
    Альбина
    28 січня 2023 21:07
    + 0 -
    НЕ МОЖНА ТРАНСЛЮВАТИ НА ТЕЛЕВІЗОР ЧОГО ТАК????
  2. Святослав
    25 грудня 2022 20:20
    + +3 -
    Тупа гей пропаганда, і це для дітей в яких статевий потяг тільки розвивається, і вони подумають, шо це нормально бути геєм(психічно хворим). І як дитині пояснити, шо в двох жінок чи чоловіків є дитина??? якщо кожна дитина, знає що є мама і є тато, а не як тут показують свої хворі фантазії. Уся ця гей пропаганда травмує і викривляє світогляд дітей і дорослих також.
    P.S. Як мене з@їб@ли ці ЛГБТ пропагандисти(ублюдки їб@ні).
  3. С
    С
    3 вересня 2022 20:30
    + +4 -
    Я хочу на українській

  4. Таня
    Таня
    30 серпня 2022 06:33
    + +3 -
    Мультик цікавий, кіт додає шарму, якби не але...ЛГБД і тут втиснули...куди котиться світ?