Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Влада вогню

Рік:
Ор. назва:
Reign of Fire
Країна:
США
Режисер:
Роб Бауман
Тривалість:
01:41:58
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний багатоголосий
Дія фільму розгортається на початку 21 століття. При будівництві великого хмарочоса працівники допускають фатальну помилку і випускають у світ страшне чудовисько. Це вогнедишний дракон, який багато років чекав на своє друге народження. Дракон має владу вогню і викликає на допомогу своїх побратимів. Злісні істоти знищують всю планету і перетворюють її на згарище. Потім сюжет картини переноситься на двадцять років наперед. У живих залишилася лише невелика група людей, вони рятуються у старовинному маєтку та розробляють план порятунку. Але вступати у відкрите протистояння з вогнедишними монстрами надто небезпечно, тому розправитися з ними можна лише хитрістю. Крилаті істоти постійно влаштовують напад на людей, намагаючись знищити населення, що залишилося в живих. Однак незабаром приходить порятунок у вигляді активного сміливця, який відкрито заявляє, що знає, як можна розправитися з драконами і не боїться оголосити їм війну. Активіст хоче набрати добровільний загін і вирушити в саме лігво старовинного дракона, який став прабатьком усього роду цих небезпечних істот. Ось тільки лідер іншої групи не впевнений, чи варто так ризикувати власним життям, але після деяких роздумів розуміє, що вони не мають вибору, і починає збиратися в дорогу. ©Kino4ua Влада вогню 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?