Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Володар Перснів: Персні Влади (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Lord of the Rings: The Rings of Power
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Вейн Йіп, Хуан Антоніо Байона, Шарлотта Брандстром
Тривалість:
1 серія: 01:04:52 (цілком серій: 1 з 8)
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Колодій, Багатоголосий закадровий | BaibakooTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Події картини розгортаються довкола історій другої ери Середзем'я. Легенда, показана в серіалі, розповідає про те, що відбувалося за тисячу років до епізодів, показаних у «Хоббіті» та «Володарі кілець». У цю епоху відбувалося формування могутніх сил, королівства будувалися, розвивалися, руйнувалися. Кожен герой стикався зі смертельно небезпечними та важкими випробуваннями, а віра в удачу щоразу висіла на найтоншому волоску.
Кровожерливий злодійський розум спрямовував свою могутність на поневолення всього світу, прагнучи все занурити у всепоглинаючу темряву. Герої готові кинути силам зла виклик і вступити в жорстоку битву, щоб зберегти мир. Серед персонажів, можна буде помітити людей, гномів, ельфів та напівросликів. Чи зможуть герої здолати ворожі сили? Чи зможуть завадити Злу здійснити задумані плани?
У Середзем'ї настало довгоочікуване затишшя. Але головним героям не доводиться спочивати на лаврах. За часів відносного світу вони стежать, щоби зло не відродилося.
За часів Другої епохи, коли зароджувалися великі сили, світ виходить темний бог Мелькор. Цей аналог християнського диявола стане головним антагоністом серіалу. Чинними особами залишаться ельфи, гноми та люди. З'являться напіврослики з темним кольором шкіри. Не залишаться осторонь і низькорослі хобіти. Цьому племені подобаються високогір'я. У них спритні руки та швидкі ноги. У серіалі з'явиться загадкова людина, чиє походження стане однією з головних таємниць. ©Kino4ua Володар Перснів: Персні Влади (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.9
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. дракон33
    дракон33
    19 листопада 2022 18:45
    + 0 -
    Серіал просто чудовий
  2. Бережна Тетяна
    Бережна Тетяна
    18 вересня 2022 14:40
    + +5 -
    Серіал чудовий. Дивитись, однозначно!
  3. Гість номер1
    Гість номер1
    8 вересня 2022 11:38
    + +2 -
    Серіал не поганий, але Доколупайки на нього на ютуб каналі КІНОЛОГІКА, ще кращі