Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Старґерл (1, 2, 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Stargirl
Країна:
США
Режисер:
Тоа Фрейзер, Роб Гарді, Ліа Томпсон, Ґлен Вінтер
Тривалість:
1 серія: ~40 хвилин
Переклад:
Українська мова Багатоголосе закадрове
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Кортні має безтурботне життя у Лос-Анджелесі. Однак у вступній серії серіалу «Старґерл» героїня дізнається про те, що її овдовіла мати збирається вийти заміж і хоче переїхати до провінції, розташованої в Небрасці. Ця подія виявляється для Кортні сильним ударом, адже у Лос-Анджелесі у неї не лише школа, а й друзі. Їй не хочеться їхати з рідних країв, але вона змушена підкорятися обставинам.Опинившись на місці, Кортні відразу ж вступає в конфлікт зі своїм вітчимом Петом та його сином Майком. Але найбільше дівчину турбує те, що хлопці у новій школі не хочуть приймати її, змушуючи сидіти за столом невдах. Однак саме тут Кортні знайомиться з іншими ізгоями, готовими простягнути їй руку допомоги у скрутну хвилину. ©Kino4ua Старґерл (1, 2, 3 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.2
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Administration
    3 травня 2023 02:11
    + 0 -

    Тут би здався переклад 1 і 2-го Сезону