Kino4ua.com
HD 720p
PG

Історія Beastie Boys

Рік:
Ор. назва:
Beastie Boys Story
Країна:
США
Режисер:
Спайк Джонз
Тривалість:
01:59:25
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Будь-який юний хлопчина мріє стати суперзіркою. У разі успіху на щасливчика чекає гарне життя. Фанати з нетерпінням чекатимуть кожного чергового концерту свого кумира, а кожне сексуальне дівчисько мріятиме про те, щоб її улюбленець дав автограф. Найголовніше, щоб слава не закружляла хлопчачу голову. Історія Beastie Boys по-своєму унікальна. Коли молоді хлопці створювали групу, вони й не могли подумати, що стануть зірками першої величини. Однак перші випущені саундтреки відразу почали розходитися мільйонним тиражем, і стало зрозуміло, що ці талановиті хлопці досягнуть світової слави. Майкле, розкажіть докладніше про творчість вашої музичної команди. Глядачі хочуть зрозуміти, як звичайним хлопцям із Брукліна вдалося стати кумирами цілого покоління. ©Kino4ua Історія Beastie Boys 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?