Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Піти не попрощавшись

Рік:
Ор. назва:
French Exit
Країна:
Канада, Ірландія, Велика Британія, США
Режисер:
Азазель Джейкобс
Тривалість:
01:52:49
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі уваги глядачів опиниться Френсіс Прайс (Мішель Пфайффер) - в'яне і сумно відома багата леді, світська левиця Манхеттена, яка живе в розкішному особняку зі своїм дорослим сином Малькольмом (Лукас Хеджес) і своїм котом Маленьким Френком, на Маленькому Френчі, на Маленькому Френчі. Коли бухгалтер запитує Френсіс, які плани вона побудувала на той неминучий день фінансової загибелі, про який він попереджав її роками, жінка відповідає, що її плани полягають лише в одному: померти до цього дня.
Френсіс стурбована хмарою скандалу, викликаного незвичайними обставинами смерті її чоловіка. Вона не вбивала його, але їй знадобилося кілька днів, перш ніж вона вирішила попередити владу. Коли ми зустрічаємося з нею, дізнаємося, що Френсіс вже вичерпала себе. Проводячи попереднє десятиліття за витрачанням грошей чоловіка, вона була надто зайнята і при цьому вона – Френсіс Прайс, щоб знайти якусь роботу чи створити плани на майбутнє. І тепер жінка вирішує зробити хід конем - продати свій будинок і майно і затягнути Малькольма і Маленького Френка у вільну квартиру своєї кращої подруги в Парижі - на превелике розчарування цікавої нареченої Малькольма Сьюзан (Імоджин Путс).
Опинившись там, Френсіс знімає залишок в євро з секретною метою: як тільки гроші будуть витрачені, вона непомітно накладе на себе руки. Але в міру того, як вона і Малкольм обґрунтовуються у своєму новому будинку далеко від батьківщини, вони розуміють, що створюють свого роду сімейне соціальне коло, включаючи дивакувату вдову (Велері Мехефі), тихого приватного детектива Джармуша (Ісаак Де Банколе) та екстрасенсу з круїзного лайнера (Даніель Макдональд). У всьому цьому Френсіс Прайс витає в повітрі з тим же відстороненим подивом, яке стало її візитною карткою, навіть якщо вона, можливо, доживає свої останні дні. ©Kino4ua Піти не попрощавшись 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?