Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ріг Ґондору

Рік:
Ор. назва:
Horn of Gondor
Країна:
Чехія
Режисер:
Симон Песта
Тривалість:
00:19:23
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Ріг Гондора – родинна реліквія Намісників Гондору. Було зроблено з рогу дикого туру зі сходу. У розділі «Рада у Елронда» («Володар Перстнів») описаний як «великий ріг, оправлений сріблом». У розділі «Вікно заходу сонця» Фарамір згадує що, «якщо в годину потреби затрубити в нього в будь-якому місці в давніх межах Гондору, то його звук буде почутий». Під час війни Кільця ріг перебував у Боромира і був розрубаний надвоє після смерті власника. Арагорн поклав ріг у човен з тілом Боромира, і пізніше уламки знайшли в водах Андуїна. Так Денетор дізнався про смерть сина. ©Kino4ua Ріг Ґондору 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ИванДурак изМаасквы
    1 листопада 2022 11:25
    + 0 -
    Адмін!Тут немає фільму, зовсім.Чорний етер...