Kino4ua.com
480p
R

Не відповідай

Рік:
Ор. назва:
Do Not Reply
Країна:
США
Режисер:
Деніел Уолтос, Уолтер Уолтос
Тривалість:
01:39:11
Переклад:
Українська мова Багатоголисий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Челсі – приваблива дівчина, яка ніяк не може знайти свою другу половинку. Вона давно мріє про стосунки та вирішується розпочати пошуки пари в інтернеті. Героїня створює обліковий запис у мобільному додатку і практично відразу починає листуватися з милим хлопцем. Вони годинами спілкуються на різні теми, і виявляється між ними багато спільного. Челсі починає думати, що нарешті зустріла своє щастя, тому відразу ж погоджується на зустріч у реальному житті. Вона вирушає побачення, сподіваючись, що її мрія дуже скоро здійсниться. Але натомість дівчина опиняється в полоні у молодої людини. Він відвозить її до свого лігва, де перебувають ще кілька дівчат. Яку ж мету він переслідує, і що чекає на нещасних полонянок? ©Kino4ua Не відповідай 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?