Kino4ua.com
HD 720p
R

Втекти і уціліти

Рік:
Ор. назва:
Escape and Evasion
Країна:
Австралія
Режисер:
Сторм Ешвуд
Тривалість:
01:32:03
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Коли людина стає військовою, то вона повинна розуміти, на які ризики йде. Постійні військові операції та повна невідомість, ось що чекає на людей, які обрали військову кар'єру. Головним героєм фільму виявляється хлопець, який залишився на самоті у незнайомій для себе країні. У Бірмі весь його загін був убитий, і тепер він має повернутися додому для того, щоб залікувати рани і втішити розбите серце. Він уже пережив чимало подій, які вплинули на нього, але здається саме тепер його стан як ніколи не стабільний. Головному герою починає докучати журналіст, який просить розповісти всі подробиці того, що сталося в Бірмі. ©Kino4ua Втекти і уціліти 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?