Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Гаррієт

Рік:
Ор. назва:
Harriet
Країна:
США, Китай
Режисер:
Кейсі Леммонс
Тривалість:
02:05:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Події фільму розгортаються за часів рабовласництва у США. Тяжкий час був для рабів. Їх не рахували за людей. На думку білих американців, раби підходили лише для прислужування та брудної роботи. Хоча багато американських дітей виховувалися завдяки чорношкірим нянями. Прислуга не допускалася ходити в один туалет з білими. Брати участь у виборах та мати свободу слова категорично заборонялося. Складно жити на землі, коли ти і твої діти завжди будуть чиїмось майном. Історія розповідає про колишню рабиню Гаррієт Табмен, яка звільнилася від гноблення та присвятила життя боротьбі за відміну рабства. Саме вона їздила Півднем і потай визволяла пригноблених на північ чи Канаду. Дівчина мала незвичайну сміливість. Не боялася брати активну участь у пікетах проти рабовласництва. Хоробрість Гаррієт надихала темношкірих на відчайдушні вчинки. Багато хто зважувався на втечу, знаючи, що якщо їх упіймають, то обов'язково покарають. За її участю побудовано підземну залізницю, якою втікачі могли в безпеці переправитися на Південь. Молода активістка не боялася бути покараною, вірила, що робить добру справу. І часто ставала об'єктом переслідування. ©Kino4ua Гаррієт 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?