Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сталевий алхімік: Помста Шрама

Рік:
Ор. назва:
Fullmetal Alchemist the Revenge of Scar
Країна:
Японія
Режисер:
Фуміхіко Сорі
Тривалість:
02:05:15
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Нагадаємо, що між різними алхіміками відбувається безперервна війна, в якій вони не проти поміряються силами. Після катастрофічних подій у першому фільмі світ почав відновлюватися, але згодом руйнування та травми людей, які загубились у цьому світі, створили для алхіміків нових ворогів, які погрожували на кожному кроці та намагалися помститися за помилки алхіміків.
Так, у цьому бойовику брати Елріки вирушають у свою останню пригоду, і незабаром Едвард стикається з людьми, які намагаються їх знищити. Все встає на свої місця, коли прибуває персонаж, відомий глядачам як Шрам (Макеню) – серійний убивця з великим шрамом на лобі. Його головною метою є переслідування алхіміків, а все через те, що він хоче помститися за своє рідне місто, яке було зруйноване під час бойових дій у попередній війні. Крім того, Едвард дізнається, що насамперед жорстокий Шрам відкрив полювання на нього. ©Kino4ua Сталевий алхімік: Помста Шрама 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?