Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Тор: Любов і Грім

Рік:
Ор. назва:
Thor: Love & Thunder
Країна:
США
Режисер:
Тайка Вайтіті
Тривалість:
01:58:43
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Інопланетянин Горр після смерті своєї дочки Любові та незліченних прохань до свого бога Рапа знаходить того і розчаровується. Некромеч, зброя, здатна вбивати богів, закликає Горра, і той вбиває Рапу і клянеться знищити всіх богів. Тор і Корг деякий час мандрують зі Стражами Галактики, але їхні шляхи розходяться після того, як Тор отримує сигнал лиха від Сіф. Тор і Корг прибувають на снігову планету, де поранена Сиф попереджає Тора про Горра. Герої вирушають у Всемогутнє місто, щоб попередити інших богів про небезпеку та попросити про допомогу. Зевс, цар Олімпійців, відмовляє у допомозі та полонить Тора, що змушує героїв боротися з воїнами Зевса. Бог Олімпійців вбиває Корга своєю блискавкою, якою пізніше Тор у гніві пронизує самого Зевса; Валькірія краде цю блискавку під час втечі. Коргу вдається вижити, але від нього залишається лише обличчя. Потім герої вирушають у Царство тіней Горра, щоб урятувати дітей. Однак все це виявилося лише хитрощом Горра, який має намір за допомогою Громсекіри відкрити Райдужний міст і увійти до Врати Вічності, де він зможе виконати своє бажання знищити всіх богів. Горру вдається здолати героїв, забрати Громсекіру та поранити Джейн та Валькірію. На Землі з'ясовується, що при кожному використанні Мьольнір забирає життєві сили Джейн, і наступного разу може стати останнім. Тому Тор вирішує вирушити до Храму Вічності поодинці за допомогою блискавки Зевса. Горр використовує Громсекіру для відкриття Воріт Вічності. Тор, що прибув, вирішує наділити викрадених дітей Асгарда та їх зброю своїми силами, що дозволяє їм битися разом з ним. Джейн все ж таки ризикує знову використовувати Мьольнір і знищує Некромеч Горра. Однак тому вдається увійти до Врат Вічності. Визнавши поразку, Тор переконує Горра, що цей час той бажав від Вічності лише одного — не винищити богів, а повернути до життя свою дочку Любов. Джейн більше не може боротися з раком і вмирає на руках Тора. Вічність виконує бажання Горра і воскресає Любов. Перед смертю від впливу Некромеча Горр просить Тора подбати про кохання. Діти за допомогою Громсекіри повертаються до Нового Асгарду, де Валькірія та Сіф починають їх тренувати. Тим часом Тор, який знову володіє Мьольніром, вирушає в нові пригоди разом з Любов'ю, яка тепер володіє Громсекірою. ©Kino4ua Тор: Любов і Грім 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Влад
    Влад
    3 жовтня 2022 17:50
    + 0 -
    ...А Рассел Кроу рожирів..
  2. Гість Андрій
    Гість Андрій
    9 вересня 2022 01:05
    + 0 -
    Оце фільмам, я просто у захваті, а музика просто супер, що в моїх мізках буде довго грати