Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вільям / Останній неандерталець

Рік:
Ор. назва:
William
Країна:
США
Режисер:
Тім Дісней
Тривалість:
01:42:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Вчені виявили ДНК неандертальця. З його допомогою можна було б спробувати воскресити цей вид і дослідити його, зрозумівши, чому він все ж таки вимер. Керівництво лабораторії не дає дозволу на досліди. Тоді вживається відчайдушна спроба запліднити вчену-добровольця. Нею виявляється Барбара. Ембріон приживається, і Барбара народжує неандертальця. Молоді люди дали йому ім'я Вільям. Вони полюбили цю дитину, як рідного сина. Щодня різниця між Вільямом і сучасними людьми простежувалася все більше. І тепер Вільям має освоїтися у новому для нього світі. ©Kino4ua Вільям / Останній неандерталець 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?