Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Русалка

Рік:
Ор. назва:
The Siren
Країна:
США
Режисер:
Перрі Блекшир
Тривалість:
01:18:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Початкова розповідь «Сирени» пояснює легенду про «Русалку». Згідно з Ел, чоловіка якої вбила русалоподібна істота, русалка живе життям звичайної жінки, доки не закохається й не потоне. Потім перетворена сирена воскресає як живий привид, який потрапив у пастку в озері, де вона померла, назавжди проклята вбивати кожного, хто наблизиться до неї. Так чи інакше, Ел рішуче вирішує вполювати цього привида, що живе у воді, і помститися за свою загиблу кохану.
У сусідній каюті Том відпочиває від своїх обов’язків християнського служіння, щоб самостійно втекти на те саме озеро. Зустріч Тома з морською сиреною на ім’я Ніна виявляється зовсім іншою, ніж Ел. Том і Ніна відчувають дивний магнетичний потяг один до одного. Настільки, що Ніна незрозумілим чином починає уявляти собі нормальні стосунки з Томом замість того, щоб діяти за своїм примусом і вбити його.
Виявляється, це не любовний трикутник, а перетягування канату між двома чоловіками з дуже різними бажаннями щодо однієї жінки. Чия фантазія здійсниться, залежить від того, чи Ніна кине виклик своїй справжній природі, чи повністю прийме її. У будь-якому випадку, у трагедії немає іншого вибору, як триматися за руки з любов’ю. ©Kino4ua Русалка 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?