Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дорога хаосу

Рік:
Ор. назва:
Clinton Road
Країна:
США
Режисер:
Річард Греко, Стів Станулис
Тривалість:
01:17:42
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У сільській глушині, загубленій десь у Нью-Джерсі, тягнеться дорога, яка, згідно з місцевими повір'ями, проклята. Якщо про цю таємничу дорогу ходять якісь чутки, то вони незмінно пов'язані зі смертю, надприродними явищами, привидами, жорстокими культами. Пожежний Майкл, навпаки, не вірить у містичні легенди. Близько року тому в цьому районі зникла його дружина Джесіка, і чоловік переконаний, що її зникненню є раціональне пояснення. Поліція так і не спромоглася знайти нещасну жінку. Пригнічений Майкл готовий ухопитися за будь-яку, навіть незвичну можливість. Він вирушає в експедицію на сумнозвісну дорогу Клінтон, яка оточена лісами. Героя супроводжують найнятий екстрасенс, скорботна сестра Джессіки та компанія друзів. Під час подорожі навіть такій цинічній людині, як головний герой, доведеться визнати, що дорога не дарма має страшну славу. Багато хто запевняє героїв, що краще сюди не їздити. Пожежний разом зі своїми помічниками спробує розгадати таємницю дивного зникнення своєї дружини та з'ясувати, що ж насправді відбувається на клятій дорозі. Чому багато сміливців, що ступили на неї, так і не повернулися? ©Kino4ua Дорога хаосу 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?