Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Острів Ґренд-Айл

Рік:
Ор. назва:
Grand Isle
Країна:
США
Режисер:
01:37:17
Тривалість:
01:37:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English ОРигінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Колишній військовий Бадді, люблячий чоловік і батько, намагається заробити береться за будь-яку роботу. Його запросили відремонтувати паркан у будинку більш щасливого відставного морпіха Уолтера. Через ураган, що налетів на містечко Гренд-Айл, зробити роботу в термін Бадді не встигає. Як не може і повернутися додому через поломку старого пікапа. Уолтер та його дружина Фенсі залишають гостя на ніч. А вранці слідчий пред'являє Бадді підозру у вбивстві.
Фенсі ще під час роботи над ремонтом паркану намагалася неоднозначно загравати з працівником. Вдома за вечерею продовжується відкритий флірт, незважаючи на присутність чоловіка. Господарі поводяться досить дивно, атмосфера божевілля в будинку загострюється.
Бадді кілька разів поривається піти, але випиті коктейлі та дивні одкровення Уолтера не пускають його. Якими ж таємницями поділилися Уолтер та Фенсі? І що вдалося знайти гостю у готичному особняку? ©Kino4ua Острів Ґренд-Айл 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?