Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Межа часу

Рік:
Ор. назва:
Synchronic
Країна:
США
Режисер:
Джастін Бенсон, Аарон Мурхед
Тривалість:
01:41:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Стів і Денніс - два найкращі друзі, які разом працюють парамедиками. Стів - самотній холостяк, який не може зав'язати стосунки, а Денніс одружився з молодим і має двох дітей з різницею у 18 років. Останнім часом Стів та Денніс часто реагують на виклики 911, пов'язані з новим дизайнерським наркотиком під назвою "Синхрон". Тим часом у Стіва діагностують пухлину мозку на шишкоподібній залозі. Його лікар побіжно згадує, що шишкоподібна залоза Стіва більше схожа на підліткову, ніж на дорослу, що може означати, що у Стіва просвітлене третє око. Яка кумедна і прикольна річ, яку лікар може сказати хворому на рак! Стів та Денніс відповідають на черговий виклик, де було виявлено упаковку наркотиків "Синхронік", цього разу у групи підлітків, які прийняли надто багато наркотиків. Серед цих підлітків була 18-річна донька Денніса Бріанна, яка зникла безвісти. Стів у пориві гніву вирушає до місцевого магазину голів і викуповує їх із "Синхроніки", ймовірно, щоб убезпечити інших людей. Слідом за ним із магазину виходить чоловік, який благає купити у нього це, але Стів відмовляється. Пізніше, тієї ж ночі, та сама людина з'являється в будинку Стіва і розповідає йому, що він створив Synchronic як DMT-подібний наркотик, використовуючи червону квітку, що росте в каліфорнійській пустелі. ©Kino4ua Межа часу 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?