Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Царство

Рік:
Ор. назва:
Kingdom / Kingudamu
Країна:
Японія
Режисер:
Сінсуке Сато
Тривалість:
02:13:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Події фільму «Царство» розгортаються в III столітті до нашої ери, на теренах стародавнього Китаю, охопленого війною між ворогуючими державами. Вже кілька десятиліть розрізнені царства ведуть кровопролитні битви за контроль над територіями піднебесної. У цей час, десь на відшибі цивілізації в одному із бідних містечок, старанно тренується молодий хлопець Лі Сінь, який мріє стати легендарним полководцем. Незабаром йому посміхається удача, і доля зводить його з юнаком Цинь Ін, який, як і він хоче слави. Водночас героям доведеться побувати в масштабних баталіях, подолати підступні палацові інтриги та об'єднати народ під одним прапором. ©Kino4ua Царство 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?