Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Тінторетто. Заколот у Венеції

Рік:
Ор. назва:
Tintoretto - Un ribelle a Venezia
Країна:
Італія
Режисер:
Джузеппе Домінго Романо
Актори:
Тривалість:
01:29:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Тінторетто надихався Мікеланджело на малюнки та форми, Тиціан на кольори. Двоє імен, які увійшли в історію – не лише в мистецтві – і які Якопо Робусті, відомий як Тінторетто, оскільки він був сином фарбувальника текстилю, навчався та відвідував, у випадку Тіціана, у майстерні. Коли учень перевершує вчителя, це ніколи не буває просто: конкуренція та суперництво між Тиціаном і Тінторетто у Венеції зростають, змушуючи молодшого загострювати хитрість, яка, щоб виграти змагання з метою прикрасити найцінніші місця у своєму місті та залишити своє Марка, навіть ціною цього без грошової винагороди, йому вдається розташувати себе там, де він хоче, також завершуючи стіни та стелю, його найбільш вражаючу, багату та особливу мистецьку спадщину.
Письменник розповідає про життя та безперервну творчість Тінторетто між вулицями та Державним архівом Венеції, повертаючи публіці подробиці приватного життя та характеру художника, стрімкого та рішучого характеру, а також історичного та соціального моменту, в якому Італія платний.
Тінторетто представляє реальність як у формах, виразах, так і в кольорах. Темні, сірі тони, ідеальні мазки, які здаються в русі навіть зафіксовані на полотні; енергійні завіси, що окреслюють епізоди, представлені ніколи не буденно, але з людською і майже одержимою увагою до героїв. ©Kino4ua Тінторетто. Заколот у Венеції 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?