Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Академія вампірів (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Vampire Academy
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Луїс Прієто, Джессі Уарн, Білле Вудрафф
Тривалість:
00:35:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Багато людей досі сумніваються у існуванні вампірів. У цьому всесвіті, представленому в серіалі, всі в курсі, що в нашому світі є місце для кровопивців. Вони живуть поруч із нами і часом користуються своїми видатними здібностями з метою виживання. У самому серці Монтани в Америці є академія, куди надходять усі молоді вампіри, щоб навчитися стародавньому мистецтву магії. Майже ніхто не знає про те, що у світі йде давня і кровопролитна війна між вампірами. Дві протиборчі раси борються одна з одною. Одні хочуть залишатися на боці людей і жити у мирі та добробуті. Інші ж, у свою чергу, вважають за краще переступити межу закону. Ті грабують, вбивають та проводять жорстокі ритуали. Коли перед головними героїнями розкривається таємниця цього протистояння, вони з головою йдуть вивчати деталі конфлікту. ©Kino4ua Академія вампірів (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?