Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Залізне небо 2: Нове пришестя

Рік:
Ор. назва:
Iron Sky: The Coming Race
Країна:
Фінляндія, Німеччина, Бельгія
Режисер:
Тімо Вуоренсола
Тривалість:
01:32:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Продовження фантастичного фільму про нацистів "Залізне небо 2" покаже події близько двадцяти років після ядерної війни, яка зруйнувала всю планету. Люди, що вижили, переселилися на Місяць, на базу нацистів побудований на темному боці місяця. Вони жили у розпачі без надії на повернення на рідну Землю. Якось вони здивувалися, коли до них підлетів космічний корабель, на борту якого був російський хлопець Сашка, який розповів усім неймовірну історію. Виявилося в центрі землі є енергія, здатна давати життя і є джерелом вічного життя. Тоді наші герої збираються разом, щоб вирушити до надр планети. ©Kino4ua Залізне небо 2: Нове пришестя 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?