Kino4ua.com
HD 720p
G

Розправ крила

Рік:
Ор. назва:
Donne-moi des ailes
Країна:
Франція, Норвегія
Режисер:
Ніколя Ваньє
Тривалість:
01:53:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Томас, як і багато ровесників, любить проводити вільний час за відеоіграми. Втім, він ще дуже малий, щоб розпоряджатися своїми канікулами, тому на літо його відправляють до отця Крістіана на ферму. Його тато – вчений, який займається незвичайним захопленням. Він вирощує рідкісний вид гусей, що опинився на межі зникнення. Коли пташенята підростають, Крістіан супроводжує їх у далеку дорогу. Якось почесну місію доведеться виконати Томасу.

Сімейний фільм Розправ крила - це спільний проект французько-норвезького виробництва. Режисер пригодницької картини зібрав навколо себе багатьох колег, із якими співпрацював раніше. Зокрема, йдеться про продюсерів К. Місереза, М. Вартера, оператора Е. Гішара та монтажера Р. Уртена. З усіма директор створював стрічки Як прогуляти школу з користю і Белль та Себастьян. ©Kino4ua Розправ крила 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?