Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Битва безсмертних

Рік:
Ор. назва:
Wu Xia 2 the Code (Immortal Kombat)
Країна:
США
Режисер:
Джонні Ву
Тривалість:
01:19:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Події фільму відбуваються у найближчому майбутньому, коли одне просте дихання може означати життя чи смерть. Поки вони шукають рішення, наш світ захльостує забруднення. Якщо вони не знайдуть швидко, все живе загине. Вони - П'ять Елементів, які прагнуть захистити людство... Багато років тому багато воїнів прийшли до них у пошуках змін, приєдналися до їхнього способу життя. Відразу після цього було виявлено Код, який може врятувати світ і був введений до одного з них. Вони навіть втратили одного із товаришів по клану. Тепер вони повинні боротися за своє життя, щоб принести код у світ... або померти, намагаючись зробити це... ©Kino4ua Битва безсмертних 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.3
Основний торрент
[attachment=6256:wu-xia-2-the-code-2019-web-dlrip-hurtom_avi.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?