Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Джоржтаун / Найгірший шлюб в Джоржтауні

Рік:
Ор. назва:
Georgetown
Країна:
США
Режисер:
Крістоф Вальц
Тривалість:
01:35:15
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Молодий авантюрист Ульріх Мутт входить у довіру, а незабаром і одружується із сімдесятирічної вдовою — колись світською левицею Ельзою Бріт. Через два десятиліття Мутт вбиває свою дружину на дев'яносто першому році життя. Безпорадна, але до останнього подиху вірить у кохання, Ельза гине страшною смертю у своєму особняку в Джорджтауні.

Невдовзі поліція виявить труп та проведе ретельне розслідування, визнавши Ульріха винним у злочині. Після суду безжальний альфонс вирушить до в'язниці. Він так і не зробив кар'єру в політиці, до якої йшов за життя Ельзи.

Кримінальна драма з елементами мелодрами Найгірший шлюб у Джорджтауні — режисерська дебютна робота австрійського продюсера, актора та драматурга Крістофа Вальца. В основу сценарію покладено реальну історію Альбрехта Мутта та Віоли Драт. ©Kino4ua Джоржтаун / Найгірший шлюб в Джоржтауні 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
[attachment=6257:georgetown-2019-eng-sub_ukreng-web-dl-1080p-hurtom.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?