Kino4ua.com
HD 720p
CCR

Хід короля

Рік:
Ор. назва:
Schachnovelle / The Royal Game
Країна:
Німеччина, Австрія
Режисер:
Філіп Штельцль
Тривалість:
01:51:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри / CC
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Мірка Чентович - чемпіон світу з шахів. Він починав як бідний хлопчик і досі неписьменний і вважає за краще триматися особняком. Коли кілька пасажирів разом із оповідачем підходять до нього, щоб зіграти партію у шахи, чоловік погоджується за певну ціну. Люди збираються разом, щоб випробувати свої навички проти чинного чемпіона, і зазнають нищівної поразки. Потім таємничий пасажир, адвокат Барток, дає слушну пораду гравцям, і ситуація змінюється. Пасажири намагаються умовити Бартока зіграти з Чентовичем віч-на-віч, але він відразу відмовляється. Коли оповідача запитує його, як він став таким майстерним шахістом, він розповідає свою історію.

Барток піддавався тортурам нацистів, які тримали його у повній ізоляції. Він натрапив на книгу з шаховими партіями, яку потім прочитав і запам'ятав, це був єдиний спосіб не збожеволіти. Запам'ятавши і засвоївши кожен хід, на самоті, ув'язнений почав грати проти самого себе. Він досяг емоційного зриву через психологічний конфлікт і повернувся до свого розсудливості лише після того, як його врятували. Шахи - це скоріше Королівська гра розуму, і суть історії полягає у фіналі між Мірко Чентовичем та Бартоком, у сутичці між неграмотним стоїком та вченим невротиком. ©Kino4ua Хід короля 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
[attachment=6263:schachnovelle-2021-bdrip-avc-ukr_ger-sub-ukr_eng-hurtom_mkv.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?