Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мандрівна земля

Рік:
Ор. назва:
Liu lang di qiu / The Wandering Earth
Країна:
Китай
Режисер:
Франт Гво
Тривалість:
02:05:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Російською - Оригінал
Епоха розвинених технологій вже настала. Життя людей полегшують всілякі пристрої, розроблені талановитими інженерами. Щодня світ з'являються нові винаходи, полегшують побут. Одного разу дослідники зауважили, що на сонці твориться щось недобре. Вердикт вчених звучить як вирок. Зірка, у променях якої існує наша планета, розпадається. Після цього життя припиниться. Землянам не вижити без життєдайного тепла та світла. Врятувати людство може проект «Блукаюча Земля». До його розробки підключилося все населення, що думає. У запасі є лише сто років. За цей час треба вигадати спосіб перемістити земну вісь. Тоді планета зможе змінити становище у Всесвіті і вирушити у подорож, мета якої — пошук у нескінченному космічному просторі умов, які підходять для життєдіяльності людини. Поки йтиме політ, життя продовжуватиметься у просторих сховищах підземного простору. Завдання дуже непросте, що вимагає напруження найкращих умів. Для втілення проекту мобілізовано всі доступні ресурси. На орбіту відправляється спеціальна платформа, створена підтримки зв'язку й навігації. Термін критично малий, але бажання вижити здатне перемогти всі перешкоди. ©Kino4ua Мандрівна земля 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?