Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Чувак в мені

Рік:
Ор. назва:
The Dude in Me / Naeaneui geunom
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Кан Хьо-джин
Тривалість:
02:02:23
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
Гангстер всього в житті досяг сам і тепер займає високу посаду в корпорації, а єдине, про що він згадує з жалем - його перше кохання Місон, яку він кинув багато років тому. Якось його шлях у прямому розумінні перетинається з траєкторією падіння з даху вгодованого підлітка Кім Дон-хена, внаслідок чого обидва втрачають свідомість. Коли Пхан-су приходить до тями, він опиняється в тілі старшокласника, а його власне тіло — у комі. Робити нічого, доведеться тепер бандиту жити з батьком Дон-хена і ходити до звичайної школи, а там, як з'ясовується, є куди застосувати бандитські навички. ©Kino4ua Чувак в мені 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
[attachment=6282:the-dude-in-me-2019-kor-sub_ukr-hdtvrip-avc-hurtom_mkv.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?