Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

3 секунди

Рік:
Ор. назва:
The Informer
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Андреа Ді Стефано
Тривалість:
01:53:26
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Піт Кослоу опинився у в'язниці через спробу захистити свою дружину. ФБР пропонує йому вийти на волю раніше, якщо він зможе впровадитися до лав польської мафії, яка займається наркоторгівлею в Нью-Йорку. Піт приймає висунуті умови та вирушає на угоду з продажу наркотиків, проте операція виходить з-під контролю та гине поліцейський під прикриттям, а Кослоу опиняється під перехресним вогнем між представниками влади та злочинцями. Кримінальний бос наполягає на тому, щоб чоловік взяв удар на себе і сів за ґрати, а агенти "бюро" бачать у цьому можливість взяти весь ланцюжок розповсюджувачів та ватажка. Ось тільки високопосадовець із ФБР вирішує "злити" Піта, коли в поліції з'являються докази, що вказують на причетність "федералів" до загибелі їхнього співробітника. ©Kino4ua 3 секунди 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?