Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Сини Данії

Рік:
Ор. назва:
(Sons of Denmark) / Danmarks sønner
Країна:
Данія
Режисер:
Улаа Салім
Тривалість:
01:57:59
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
Драматичний фільм «Сини Данії» розповідає про розкол країни, який призвів до серйозних політичних протистоянь та повного хаосу серед населення. Після великого теракту у Копенгагені минуло п'ять років. Трагедія призвела до зростання расової нетерпимості докорінних жителів країни до емігрантів, яким Данія надала новий будинок та громадянство. У всіх бідах політик Мартін Нордаль звинувачує емігрантів, а також вважає, що їм час додому. Напередодні парламентських виборів його рейтинг стрімко зростає, але члени радикальної організації мають намір зробити все можливе, щоб не допустити приходу Нордаля до влади. До лав організації вступає 19-річний Закарія, не підозрюючи про те, що ця боротьба марна і лише несе загрозу його сім'ї. ©Kino4ua Сини Данії 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
[attachment=6295:sons-of-denmark-2019-web-dl-1080p-dan_sub_ukr-hurtom_mkv.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?