Kino4ua.com
480p
PG-13

Графітове серце / Оттілія фон Фабер-Кастелло

Рік:
Ор. назва:
Ottilie von Faber-Castell
Країна:
Німеччина
Режисер:
Клаудія Гарде
Тривалість:
02:59:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий (псевдодубляж)
Німеччина, кінець ХІХ століття. 16-річна Оттілія фон Фабер насолоджується безтурботним життям, доки не приходить неприємна звістка. Її батько Вільгельм, власник фабрики з виробництва олівців, раптово вмирає. Оттілія повертається до рідного дому до суворого дідуся Йоганна. Останній має намір навчити внучку всім тонкощам виготовлення олівців, щоб за кілька тижнів підготовки вона змогла повноцінно допомагати йому в управлінні продажами. Оттилія вивчає етапи обробки сировини та різні механізми та верстати, завдяки яким і виходить продукція фабрики. Якось на пілорамі вона знайомиться з бароном Філіпом фон Брандом. Він не одразу впізнає в ній онуку Йоганна. Дівчина полонить його серце. Оттилії вдається випросити у діда кілька днів відпочинку, і вона їде до своєї подруги. Там фон Фабер знайомиться з амбітним графом Олександром цу Кастелл-Рюденхаузеном. Молода Оттілія цікавить і його. Вона помічає симпатії барона і графа, але не поспішає робити вибір, адже їй потрібно якнайшвидше дізнатися багато про виробництво, щоб вразити тих, хто не вірить у неї. ©Kino4ua Графітове серце / Оттілія фон Фабер-Кастелло 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?