Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Мовчання

Рік:
Ор. назва:
The Silence
Країна:
Німеччина
Режисер:
Джон Р. Леонетті
Тривалість:
01:30:47
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Людина по своїй природі є цікавим створінням, і завдяки спразі знань, скоєно безліч технологічних проривів у різних сферах діяльності. Однак деяким таємницям краще залишатися в забутті, і фільм «Мовчання» тому підтвердження. Події картини починаються з групи вчених, що досліджують надра гірської системи Аппалачі. Вони знаходять печери, які протягом тисячоліть були скрьгги від очей людських. Тут розвинулася своя екосистема, представники якої схожі з кажанами, проте ці особини в сотні разів кровожерніші. Так жменька ентузіастів, керована доброю метою випадково відкрила прохід, з якого сотні тисяч голодних істот, вирвалися на полювання. За кілька днів зграя розлетілася по всьому світу, залишаючи за собою кривавий слід та гори трупів. У центрі сущого пекла виявляється глуха дівчинка, якій разом із сім'єю доведеться боротися за виживання. ©Kino4ua Мовчання 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
[attachment=6300:the-silence-2019-bdrip-1080p-eng-hurtom_mkv.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?