Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Тримай ритм

Рік:
Ор. назва:
Take the Lead
Країна:
США
Режисер:
Ліз Фрайдлендер
Тривалість:
01:57:07
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті музичного фільму Тримай ритм лежить історія про те, як професійний танцюрист, викладач бальних танців у елітній школі міста П'єр Дюлейн, влаштовується до загальноосвітньої школи та починає навчати танцям важких підлітків. Робить це П'єр із найкращими спонуканнями, щоб прищепити малолітнім безмежникам почуття поваги та такту. Він сподівається, що танці стануть не просто хобі для дітей, яке їх відволікатиме від небезпечної вулиці, а й чимось дуже серйозним. Терплячий вчитель П'єр досяг розуміння з підлітками і навіть зумів разом з хлопцями створити новий стиль танців! Фільм Тримай ритм це прекрасна історія про танці, рухи, почуття, музику. Про те, чого варто прагнути і чого варто уникати в житті. ©Kino4ua Тримай ритм 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?