Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Райські пташки

Рік:
Ор. назва:
Birds Of Paradise
Країна:
США
Режисер:
Сара Адіна
Тривалість:
01:53:24
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Драматичний фільм «Райські Пташки» прю історію Кейт та Марін, які все своє життя присвятили балету. Танець став сенсом для них, а після – головною мрією. Вони приїхали до французької столиці, сподіваючись, що опиняться серед щасливчиків, зарахованих до елітної паризької академії. Суперниці борються за своє майбутнє, від кожного кожного кроку залежатиме результат подій.

З першого дня Кейт та Марін зненавиділи один одного. На одне місце припадає кількадесят претенденток, серед яких і були дівчата. Постійні сварки суперниць стали буденністю. У конфлікт втрутилося кохання. Кейт вступила у відносини зі своїм партнером з танців, але в її серці зароджувалося зовсім інше почуття. Дівчина зробила крок від ненависті до кохання, який поставив її в глухий кут. Вона відчувала сильну пристрасть до Марина. Їхні стосунки були не схожі на інші, нові емоції, які дарувала їй колишня суперниця, змусили Кейт забутися. Наближалася година пік - її перша серйозна вистава, здатна вирішити її долю. ©Kino4ua Райські пташки 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?