Kino4ua.com
480p
R

Дівчинка

Рік:
Ор. назва:
Girl
Країна:
Бельгія, Нідерланди
Режисер:
Лукас Донт
Тривалість:
01:45:35
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Головній героїні Ларі вже п'ятнадцять років. Однак одночасно з навчанням у балетній школі на неї чекають реальні труднощі, оскільки Лара була народжена хлопчиком на ім'я Віктор. Протягом двох років така нестиковка буде усунута за медичною допомогою. Дівчинка спромоглася стати ученицею балетної школи. Природно, що їй дуже складно вчитися класичного танцю, стояти на пуантах і отримувати якісну розтяжку. Віктору доводиться повністю поринути у балетні будні, адже мрія новоявленої дівчинки того варта. Фільм чудово розкриває образ людини, що долає себе самого ©Kino4ua Дівчинка 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?