Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Вестсайдська історія

Рік:
Ор. назва:
West Side Story
Країна:
США
Режисер:
Роберт Уайз
Тривалість:
02:32:21
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
На вулицях Вест Сайда ведуть жорстоку боротьбу два злочинні угруповання — Джети та Акули. Одна з цих банд складається з білих італійців, які є затятими расистами і відкрито зневажають усі інші нації та раси. До складу другої банди входять пуерториканці, які відстоюють свої права та території. Ніхто не знає, де і коли йому судилося зустріти своє кохання. Так і молодий італієць Тоні закохується у пуерториканку Марію. Незважаючи на те, що їхні банди ненавидять один одного, молоді люди просто не можуть жити один без одного. Їхня любов стає сильнішою за ненависть ©Kino4ua Вестсайдська історія 1961 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?