Kino4ua.com
480p
PG-13

Рок в літньому таборі 2

Рік:
Ор. назва:
Camp Rock 2: The Final Jam
Країна:
США
Режисер:
Пол Хоен
Тривалість:
01:44:10
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Продовжує історію про талановитих підлітків, які співають та танцюють у літньому таборі фільм Camp Rock 2: Звітний концерт. Мітчі Торенс не може дочекатися літніх канікул, щоб знову вирушить до улюбленого музичного табору Camp Rock, де зустрінеться зі своїми друзями. Але бажана зустріч затьмарилася новиною про новий табір під назвою Camp Star, який знаходиться на іншому березі озера та за короткий час став дуже популярним. У нове місце пішли багато, навіть зірка Camp Rock Тесс, а також деякі працівники табору. Тепер Мітчі, її друзям із групи Conneсt 3 та Кейтлін доведеться самим проводити навчання, хлопці будуть давати уроки вокалу, музики та танців. Вони чудово справляються зі своїми обов'язками, але власники двох популярних таборів влаштовують змагання, щоб завоювати звання кращого табору. Тепер їх чекає нелегка робота з організації звітного концерту. ©Kino4ua Рок в літньому таборі 2 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?